×

UŽIVO Tko ide u polufinale Superstara?

UŽIVO Tko ide u polufinale Superstara?

PRED kandidatima je borba za ulazak u polufinalnu emisiju. 

“Spremam jednu jako lijepu pjesmu, koja ima veliku poruku u sebi, a koju bih željela prenijeti drugima”, otkrila je Anatalia Filimone Kević Zandamela. Dino Miklaužić opušteniji je uoči druge epizode ‘Superstara’ uživo, a ovoga puta, kaže, priprema pravu emotivnu poslasticu. “Mogu vam jedino reći da ću se kroz pjesmu rasplakati, onako bez suza, ali ću se rasplakati, najavio je mladi natjecatelj. 

Pjesmu svog omiljenog tekstopisca s ovih prostora otpjevat će Toni Peruško, a hit obožavanog glazbenika izvest će i Lana Mandarić. “Taj glazbenik je ikona, znati da ću izvesti njegovu pjesmu na spektakularnoj pozornici – ništa više nisam mogla ni tražiti”, sretna je Lana.

Nešto drugačije gledatelji će imati prilike čuti od Vanesse Kralj, ali i Ivana Vidovića Eyevana. “Ova pjesma drugačije je od svega što sam dosad pokazao”, najavio je Zadranin. Nešto novo na pozornicu Superstara u drugoj emisiji uživo donijet će i Hana Ivković, a na retro zvuk podsjetit će gledatelje Petar Šegedin.

Mia Ribić kaže da se i od nje može očekivati nešto potpuno novo. “Pjesma koju izvodim jako je emotivna, tekst i pjesma su divni. Dok je izvodim, zatvorim oči i zaboravim i gdje sam”, zaključuje

Post Comment