×

U humanitarnoj Potjeri natjecao se i novinar HRT-a. S ekipom osvojio 28.000 eura

U humanitarnoj Potjeri natjecao se i novinar HRT-a. S ekipom osvojio 28.000 eura

U POSLJEDNJOJ ovogodišnjoj epizodi Potjere natjecali su se Damir, Ankica, Krešimir i Ariana koji su nadigrali lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojili 28.000 eura.

Prva je na ploču izašla Ariana, koja je odabrala višu ponudu, od 9000 eura. Na sva pitanja odgovorila je točno te se priključila ekipi u završnoj Potjeri. Potom je i Krešimir po izlasku na ploču odabrao višu ponudu – 6000 eura. Imao je nekoliko pogrešnih odgovora, no griješio je i Međeral. Krešimir je na kraju svoj iznos priključio zajedničkoj svoti.

I 64-godišnja Ankica je odabrala višu ponudu (7000 eura) te ju je obranila. Na kraju je na ploču izašao i Damir, inače HRT-ov urednik. “Damire, vi ste se samo spustili s gornjeg kata ovdje u studio”, rekao mu je Lokas. I Damir je uzeo višu ponudu, u iznosu od šest tisuća eura. I on je ušao u završnu potjeru s ostalim natjecateljima. 

Damir, Ankica, Krešimir i Ariana imali su četiri koraka prednosti u odnosu na lovca. Međeral ih nije uspio pobijediti u završnoj potjeri pa je ekipa na kraju osvojila vrtoglavih 28.000 eura. “Novac ide za žensku autonomnu kuću i vrlo smo ponosni zbog toga”, rekla je Ankica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Post Comment