×

Trećinu života provedemo spavajući. Je li ovo rješenje za dobar san?

Trećinu života provedemo spavajući. Je li ovo rješenje za dobar san?

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBAR san ne treba uzimati zdravo za gotovo, naročito uzevši u obzir da trećinu svojeg života provedemo spavajući. Potraga za savršenim madracem ili, naročito u zadnje vrijeme, nadmadracem, nikad nije završena. I to je jedna od onih stvari u koje su mnogi spremni uložiti zaista puno novaca jer dobar san toliko vrijedi.

Kao na oblaku

Puno se priča o lateks nadmadracima koji pružaju dobru potporu kralježnici, udobni su i hipoalergenski. Odlučili smo provjeriti o čemu je zapravo riječ, a različite su nam recenzije u tome puno pomogle. Izdvajamo recenziju tiktokerice Nafie Khan koja je oduševljena nadmadracem od lateksa, a na početku videa je zahvalila osobi koja ga je preporučila.

Pokazala je njegovo pakiranje i postavljanje koje je, kako kaže, bilo jednostavnije od očekivanog. Kupila ga je po niskoj cijeni, a smatra da vrijedi puno više. “Kao da ležim na oblaku”, zaključila je.

Vidjeli smo kako izgleda u akciji, pa je došao red da provjerimo je li ovakav proizvod dostupan i u Hrvatskoj. Lateks nadmadraci dostupni su na nekoliko prodajnih mjesta, u različitim veličinama i varijantama, tako da možete pronaći onaj koji vam najviše odgovara.

Hipoalergijski nadmadraci

U Emmezeti je dostupan nadmadrac veličine 120×200 cm u bijeloj boji. Lateks je presvučen tkaninom, dubine je 6 cm, a nadmadrac dolazi zarolan i spreman za transport. Spreman je za korištenje isti dan nakon što ga odmotate.

Cijena nadmadraca uvelike ovisi i o veličini koju odaberete, a Prima nudi nekoliko različitih veličina nadmadraca. Nadmadrac je hipoalergijski, a zahvaljujući svojoj elastičnosti jako se lako prilagođava konturama tijela. Ravnomjerno raspoređuje pritisak što tijelu pruža optimalnu potporu, a lateks osigurava i uredan protok zraka što pomaže regulaciji topline tijekom spavanja.

U Ikei možete pronaći nadmadrac s kombiniranim punjenjem od lateksa i vune. Posebno ga preporučuju osobama koje se puno miču dok spavaju jer prati pokrete tijela i pomaže mu da utone u nadmadrac bez obzira na položaj.

Hvaljen je i bijeli Traumnacht nadmadrac s Amazona. Možete birati veličinu nadmadraca, kao i vrstu punjenja. Među ponuđenima je i popularni lateks. Mnogi su kupci istaknuli kako je vrlo udoban i mekan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Post Comment