×

Superstar: U finale i borbu za 50.000 eura prošli Dino, Toni, Petar i Hana

Superstar: U finale i borbu za 50.000 eura prošli Dino, Toni, Petar i Hana

Ivan Vidović nastupio je s baladom All I Want irske grupe Kodaline.

“Nije ti visoko jer znamo kako pjevaš, malo samo više sigurnosti u sebe. Odabrao si pjesmu koja ti više leži. Ja sam te prošli put branila i za Harryja Stylesa. To su tvoje pjesme. Meni je ovo bilo jako lijepo i emotivno. Kad god nešto pogriješiš, nemoj da ti se to vidi jer nije bilo strašno. Ne brini”, rekla je Nika. 

“Dosljedan si svih ovih emisija i ti si naš superheroj, kao i svi ovi izvođači. Ne mijenjaj se. Ali voljela bih čuti neku hrvatsku pjesmu od tebe”, komentirala je Severina. “Tvoje drugo ime je sedativ. Ti si melem za dušu. Ti ćeš definitivno imati svoju publiku. Ti imaš svoj identitet. Nastavi kako si počeo”, istaknuo je Filip. 

“Evo, dakle, da se nisam rodio u Splitu, onda bih volio da sam se rodio u Zadru. Zaista. Jako volim taj grad, mentalitet ljudi. Imao sam čak tri velika koncerta tamo u godinu dana. Ti si jedna hiperemotivna osoba. Taj ton koji se dogodio, znaš koliko ćeš imati u životu. Nemoj se uopće opterećivati. To publika ne primjećuje ako joj ne daš do znanja”, rekao je Tonči. 

“Kad smo već kod Zadra, ja imam koncert u Areni Zadar i voljela bih da mi pjevaš na koncertu”, rekla je Severina. 

Post Comment