×

Gaino jelo oduševilo žiri, Stjepan poručio Dominiku: Dobio si žestoku protivnicu

Gaino jelo oduševilo žiri, Stjepan poručio Dominiku: Dobio si žestoku protivnicu

OBITELJSKE želje koje su kandidati MasterChefa dobili u videoporuci, u sklopu kutije iznenađenja, najviše su sreće donijele Gaiji, koja je pobijedila u ovom izazovu sa svojim žgvacetom s njokima u tavi.

Sarina obitelj zatražila je da napravi lignje. “Koliko je jednostavna namirnica za pripremiti, toliko je i kompleksna”, komentirala je ona dok je osmišljavala kako će napraviti lignje s MasterChef twistom.

Nakon što je vidio poruku svoje obitelji, Dominik se, kao i Sarah, rasplakao. “Ovo je najduže što sam udaljen od obitelji”, priznao je. Obitelj mu je zadala da radi patku s mlincima. Ivana je trebala napraviti kunića, Luka je za zadatak dobio pašticadu od srnetine, Manuel mesnu štrucu punjenu jajima, a Petar tortu sachericu.

Damir dobio “peticu za genijalnost”

Ivana je tijekom kuhanja naglasila da joj je obitelj ovim jelom zakomplicirala život jer kad im to priprema kod kuće, na raspolaganju ima nekoliko sati, a u MasterChefu je vrijeme ograničeno, odnosno kandidati su za kuhanje dobili samo 75 minuta.

“Tu smo da pomičemo svoje granice i moram to napraviti za 75 minuta”, komentirala je. “Kuham prvenstveno za obitelj”, rekao je Dominik, vlasnik platinaste kartice imuniteta, i dodao: “Moja obitelj je htjela da napravim patku s mlincima jer su znali da ću se u tome snaći. Hvala mama, tata, braco.”

Manuel, kojem prošli put nije uspjelo preuzeti karticu od Dominika, istaknuo je da mu je ovo najposebnije kuhanje jer ima posebnu motivaciju. U školi je za jelo koje mu je zadala obitelj dobio jedinicu, a sada se nada da će dobiti odličnu ocjenu.

Damir je nakon kušanja Manuelovog jela priopćio da bi mu dao peticu za genijalnost, ali to mu nije otvorilo priliku da ponovno izazove Dominika jer je bolje jelo napravila Gaia. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Post Comment