×

The Voice: Bivši nogometaš oduševio Vannu, a Gopcu oko odluke pomagali ostali mentori

The Voice: Bivši nogometaš oduševio Vannu, a Gopcu oko odluke pomagali ostali mentori

ODRAĐENA je druga nokaut faza The Voicea Hrvatska.

Show otvorio hit Lady Gage

“Te dvije minute, samo je bit da vam je gušt”, rekao je u uvodu Urban i sažeo smisao svih nastupa koje pratimo u drugoj emisiji nokaut-faze natjecanja u The Voice Hrvatska.

Prvi su se predstavili natjecatelji iz Urbanova tima. Četiri mlade dame pratimo u pripremama uz savjete mentora i ekipe prije nego što dođu na pozornicu. Emisiju otvara Natali Radovčić pjesmom Shallow Lady Gage. Vrlo emotivno uz podršku svojih navijača, ali i publike donijela je tu pjesmu na scenu. “Što je nastup uživo? Ne znaš ni što se desilo, ali to tako treba biti, hvala ti najljepša”, sažeo je Urban dojmove nakon njezina nastupa.

Pjesma Love Is a Losing Game od Amy Winehouse izbor je Marine Ramljak kojim je plovila sigurno i s mnogo emocija. “Velika je hrabrost potrebna da se dođe s ovakvom pjesmom, ali ako netko to može, onda si to ti”, komentirao je Urban.

Korina Olivia Rogić izabrala je pjesmu Rise Up od Andre Day, a publika je njezinu izvedbu nagradila pljeskom i velikom podrškom. “Imaju te zašto podržavati”, dodala je Vanna Urbanovim komplimentima.

Ostala je još jedna članica njegova tima, Ana Širić, koja je svoj raskošni talent odlučila predstaviti pjesmom Nights in White Satin benda The Moody Blues.

Korina Olivia Rogić ne ide dalje u natjecanje

“Reakcija publike veća ti je nagrada od bilo čega što ću ti ja reći“, komentirao je Urban. A onda je došlo vrijeme za odluku, nimalo laku za mentora, kojem su pokušali pomoći i Gobac i Vanna i Dino. Natjecanje sigurno nastavlja Ana Širić, dalje ne prolazi Korina Olivia Rogić. Urban je odlučio da Natali Radovčić također ide dalje, a dobivši mentorovo možda, Marina Ramljak pričekat će još tjedan dana do konačne odluke.

“Ja bih isto napravio kao i ti, definitivno“, komentirao je Dino Urbanove odluke. 

Tim Dine Jelusića

A onda je došao red i na njegov tim.

Jakov, Borna i Josip članovi su tima. Nakon što smo vidjeli kako se pripremaju za nokaut, prvi se predstavio Borna Brkić izvodeći zahtjevnu pjesmu Davida Bowieja Moonage Daydream. “Mladi moj Brade Pitte, bravo, izvukao si sve o čemu smo pričali. Bravo!”, komentirao je Dino.

Jakov Peruško Rihtar, kojem su se na audiciji okrenuli svi mentori, a Vanna je tada blokirala Urbana, predstavio se pjesmom Let’s Get It On Marvina Gaya. Iznimno zahtjevna pjesma koju je publika sjajno podržavala tijekom cijelog nastupa. “Hvala što si odabrao mene, a ne ovog ćelavog gospodina (Urbana)”, komplimentirao je Dino.

Natjecanje ne nastavlja Josip Juraga

Treći iz Dinina tima nastupio je Josip Juraga, koji je izveo pjesmu Use Somebody benda Kings of Leon. Izazov je odradio s mnogo energije, a reakcija publike bila je sjajna. “Tak’ se to radi”, zaključio je Dino. Ostali mentori pokušali su mu pomoći prije odluke. Nije bilo lako. Dalje sigurno prolazi Jakov Peruško Rihtar, natjecanje ne nastavlja Josip Juraga, a Borna Brkić dobio je možda i čekat će tjedan dana odluku.

Vannin tim

Došlo je vrijeme i za Vannin tim i nove nezahvalne odluke. “Ja bih sad otpjevala sve to i žrtvovala svoju izvedbu za njih, ali ne mogu. Jedva čekam čuti kako će to oni napraviti“, najavila je Vanna svojih troje natjecatelja.

Nakon što smo vidjeli djelić atmosfere s priprema prvi je na scenu izašao Luka Novokmet, a izabrao je pjesmu Don’t Let Me Down od Beatlesa. Bivši nogometaš koji pjeva tek malo više od godinu dana vrlo sigurno izveo je tu antologijsku pjesmu uz veliku podršku i publike i svoje mentorice.

Pjesma Il treno per Genova bio je izbor najmlađe natjecateljice Voicea Dinele Kazalac. Zbog prehlade imala je najmanje proba, ali s čudesnom energijom donijela je tu pjesmu Tine Vukov. “Tvoja je mladost neodoljiva, užitak je družiti se s tobom“, sažela je Vanna sve pohvale.

Dan koji se pamti pjesma je čije su prve note, u izvedbi Doriana Stipčića, oduševile publiku.

Ispala Dinela Kazalac

Vanna je odlučila da sigurno ide dalje Luka Novokmet, natjecanje ne nastavlja Dinela Kazalac, a Dorian Stipčić dobio je Vannin možda i čekat će odluku tjedan dana.

Tim Davora Gopca

“Ja sam složio najbolje kaj sam mogao”, rekao je Gobac najavljujući svojih četvero natjecatelja. “On je blesav pa smo i mi kao tim takvi“, šalili su se na njegov račun natjecatelji iz tima.

Prva je nastupila Nina Bencun-Kalac i predstavila se pjesmom Black Velvet Alannahe Myles. “Bravo, Nina, izašla si iz svoje zone komfora i bila si baš dobra”, komentirao je Gobac.

Ima jedan svijet od grupe Stijene izbor je Gabriele Braičić. Sjajna pjesma koju je publika pratila pljeskom te sigurna izvedba mlade i talentirane Gabriele. “Ovo je otpjevala s poluupaljenim grlom. Bila si zbilja odlična”, opisao je njezin nastup mentor.

Pjevanje na francuskom jeziku, koji ju je i doveo u nokaut-fazu natjecanja, nesporan šarm i talent mlade Lune Rajković i pjesma Derniere Danse od Indile oduševili su sve u publici, ali i sve mentore. “Au, a što ću ja sada?”, upitao se Gobac.

Natjecanje napustila Nina Bencun Kalac

Mario Pavlić, “stari veteran“ kojeg poznaje još iz dječjeg zbora, kako je rekao Gobac, izveo je pjesmu Beautiful Day od U2-a , ponovno uz raspoloženu publiku, i činilo se da je mentoru još više otežao odluke koje su pred njim.

Ostali mentori pokušali su pomoći. Gobac je odlučio da dalje sigurno ide Gabriela Braičić, a natjecanje napušta Nina Bencun Kalac. “Ninek, baš mi je žao, onako iskreno”, emotivno je zaključio Gobac. Nakon te, za njega teške odluke odlučio je i da Luna Rajković i Mario Pavlić nastavljaju natjecanje.

Za tjedan dana na rasporedu je i treća emisija nokaut-faze natjecanja u The Voice Hrvatska. Tada će se znati i konačne odluke mentora o onima koji su za svoj nastup dobili “možda”.

Post Comment